Social media
beheer

Als ondernemer kan het vrij lastig zijn om al je social media kanalen up to date te houden. Iemand hiervoor in dienst nemen is voor veel kleine en middelgrote bedrijven simpelweg te duur, al is de behoefte er zeker wel. 

@ Studio Friday kan jou helpen met het opbouwen, beheren en promoten van jouw online kanalen en daarmee besparen wij jou een hoop tijd, geld en frustratie. 

Wij zorgen dat je social media kanalen blijven groeien middels een strategie die bij jou past. Dit doen we door het zorgen voor content en een groot bereik dat we online kunnen creëren. 

Wanneer zet je nou iets online, welke foto of tekst past daarbij? Hashtags? Hoe krijgen we meer volgers? Deze vragen horen we veel meer. 

Online zichtbaarheid bij je doelgroep, klanten of potentiële klanten is best belangrijk en je kan er eigenlijk niet meer omheen.

Maar heb je de tijd er simpelweg niet voor, of weet je gewoon niet hoe je het moet aanpakken?  Wij bij at Studio Friday kunnen je daarbij helpen. Wij kunnen het stukje online volledig voor je beheren. LinkedIn, Facebook, Instagram en zelfs nog Twitter. 

Je eigen persoonlijke Social Media Manager!

 

Voordelen voor het uitbesteden van social media? 

# Continue zichtbaarheid bij je klanten en doelgroep

# Beleving

# Online dezelfde uitstraling als offline

# Professionele berichten die passen bij jouw bedrijf

# Zichtbaarheid op de voor jou relevante kanalen

# Meer tijd voor zaken die voor jou belangrijk zijn

# Totale ontzorging

” The only way to do great work is to love what you do “

Steve Jobs

voor de beste
online strategie

De allerbeste strategie bedenken we samen. Als geen ander weet je wat je wil met je bedrijf en wij horen dat heel graag! Met jouw verhaal gaan wij aan de slag en bedenken we de strategie die bij jouw verhaal hoort, bij jouw dna.

We got this!