Maak je online business tot een giga succes

Zou je heel graag online willen gaan ondernemen maar wordt je al angstig over alles wat er bij komt kijken? We got you! Heb je al een bestaande winkel maar wil je uitbreiden naar online? SLIM! Wij kunnen je helpen door de uitstraling van je winkel te vertalen naar een mooie webshop die je gewoon vanuit je winkel kan gaan runnen. Zo wordt je klantenkring ineens heel groot en wij kunnen dat alleen maar aanbevelen. 

online

Ben jij klaar om online te gaan?

01

over ons

Wij runnen al 5 jaar een succesvolle webshop en elke dag met plezier. Na 5 jaar online weten we uit ervaring wat er allemaal bij komt kijken en wat hebben we veel geleerd in die tijd! Dat kunnen we jou besparen door onze kennis in te zetten om jou te helpen aan een mooie webshop. Biedt je geen fysiek product aan maar een dienst? No problem! Een mooie website die bij jou past kunnen we voor je maken. 

s

e

r

v

i

c

e

" Do what you love and love what you do "

Als je door ons een webshop of website hebt laten maken gooien we je heus niet in het diepe maar blijven we een periode voor je beschikbaar zodat je lekker kan wennen aan je nieuwe site en/of shop. Wij staan klaar voor je vragen en blijven je vanaf een afstandje helpen!
02

ontdek wat wij kunnen voor jou

Heel simpel… wij kunnen er voor zorgen dat jij online gaat! Het maken van een webshop of website, compleet met alle toeters en bellen. Vertel ons hoe jij het voor je ziet en wij gaan voor je aan de slag. 

 

love what you do & do what you love

top top top

Esther Groenland van ' Creme de la Boutique'

Zo blij met Amanda en haar team! Mijn website ziet er zo ontzettend gaaf uit! Mijn online visitekaartje geeft me een zelfverzekerd gevoel.

Sarah

Door tijdgebrek en kennis lukte het me maar niet om mijn website weer helemaal mooi te krijgen. Gelukkig hebben de girls van at Studio Friday er iets mega tofs van gemaakt. Zo ontzettend blij mee!!

Marieke