content
creatie

Actief zijn op social media met aantrekkelijke content is de manier om zichtbaar te zijn. Door middel van consistent te zijn val je op en blijf je altijd ‘on top of mind’ bij jouw doelgroep & volgers.  Maar hoe bedenk je altijd weer iets nieuws en hoe blijf je consistent? Door de waan van de dag is een nieuwe post alweer blijven liggen en als resultaat; niet of nauwelijks bereik en/of groei. Zo werkt het algoritme nu eenmaal, bij welk platform je ook aangesloten bent. 

Het uitbesteden van content creatie biedt daarom echt uitkomst. Terwijl jij je bezig houdt met je bedrijf en waar je goed in bent nemen wij van at Studio Friday het bedenken en uitvoeren van jouw social media van je over. Door middel van een social media kalender ben je verzekerd van consistentie en kwalitatieve goeie content op je kanalen. 

Wat houd content creatie dan in? Wat doen wij?

  • Het ontwerpen van content die past bij je huisstijl & je bedrijf
  • Het ontwerpen van video’s & visuals voor je bedrijf
  • Het maken en creëren van advertenties/advertorials voor Facebook, Instagram & LinkedIn
  • Het schrijven van blogs of artikelen, dit kan ook in het Engels. 
  • Het schrijven van teksten voor de posts.
  • Hashtag analyse

De content die je plaatst op social media moet ervoor zorgen dat je klant of potentiële klant een positieve reactie geeft of misschien wel zelfs een post van je deelt. De ene post zal dat misschien doen, de ander niet. Elke dag is anders en ook je volgers zijn anders. Wij willen ons verdiepen in jouw doelgroep door te achterhalen wat werkt en wat niet werkt. 

Het uitbesteden van content creatie gaat naar onze mening het beste in combinatie met het beheren van social media. Zo kunnen we het meest optimale uit jouw plan halen en heb jij je handen vrij voor je bedrijf. 

Enkele samenwerkingen waar we trots op zijn!